Ga direct naar de inhoud.

Wij zijn op zoek naar jou!

Door uitbreiding van de werkzaamheden is/zijn er functie(s) van transportplanner(s) vrijgekomen. Je komt te werken in een platte organisatie met een informele werksfeer binnen het kleine team van 7 personen, waaronder 4 planners. Dagelijks beginnen zij met zijn allen om 8.00 - 08.30 uur de werkdag en wordt er om beurten tot in de avond gewerkt. Ook wordt er in wisseldiensten van 1 x per 3 weken gewerkt op de zaterdag.

 SFM Logistics BV is een dynamisch transportbedrijf dat zich vooral richt op het groupagevervoer van AGF en bloemen en planten richting Noord- en Oost Duitsland. Dagelijks vertrekken er meerdere vrachtwagens richting de markten in Hamburg en omgeving. De marges zijn klein en de druk is hoog dus aan jou de taak om de ophaalvrachten en de ritten richting Duitsland zo efficiënt mogelijk in te plannen. Naast het plannen van de ritten ben je ook zelf verantwoordelijk voor orderentry in Plan & Go van Centric.

Omdat je veel contact hebt met klanten is het van belang dat je ook een commerciële insteek hebt en in staat ben om snel kansen en mogelijkheden te zien. En dat ook in het Duits en Engels! Uiteraard ben jij altijd stressbestendig en laat je je niet gek maken door de vele telefoontjes en berichtjes van chauffeurs en andere collega’s die je ondertussen ook nog krijgt.

Al met al een zeer veelzijdige maar ook zelfstandige functie.

Wat verwachten we van jou:
-          Je bent ten minste 40 uur per week beschikbaar;
-          Je bent minimaal in het bezit van een MBO / HBO diploma;
-          Je hebt 1-5 jaar (of meer) ervaring als transportplanner;
-          Je hebt uitstekende kennis van de Duitse en Engelse taal;
-          Je hebt ervaring met Plan & Go of een vergelijkbaar Transport Management systeem.

Wat bieden we jou:
-          Een passend salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
-          Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aanwezig.
-          Een functie binnen een bedrijf dat gericht is op de toekomst. Met andere woorden:  je werkt zelf mee aan jouw doorgroeimogelijkheden.

 Kun jij na het lezen van bovenstaande niet wachten om  aan de slag te gaan? Twijfel niet langer en stuur je sollicitatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Reinier Nederend op 010-5119045 of 06-20419572. (Whatsapp mag ook)

 

 

« terug