Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Verhuizing

SFM Logistics is verhuist!

Lees meer: Verhuizing

Vacature chauffeur

SFM Logistics is op zoek naar binnen- en buitenland chauffeurs (m/v) die ons team willen versterken. Wij bieden u een leuk salaris volgens TLN-Cao. Wij vragen hier flexibiliteit, discipline en inzet voor terug!

Heeft u vragen over de inhoud van de functie(s), neemt u dan contact met ons op. Of stuur uw CV en contactgegevens naar info@sfmlogistics.nl t.a.v. Dhr. Nederend of Dhr. W. de Boer

Lees meer: Vacature chauffeur

SFM Logistics presenteert haar nieuwe huisstijl

Op zaterdag 31 oktober heeft SFM Logistics tijdens een feestelijke bijeenkomst haar nieuwe huisstijl gelanceerd. De introductie van de nieuwe huisstijl is een logisch vervolg op de groei die SFM Logistics als transportbedrijf doormaakt. "Met de nieuwe huisstijl beogen wij een nog herkenbaarder gezicht naar buiten te creëren en tegelijkertijd het hoge kwaliteitsniveau van onze diensten nog beter uit te stralen," aldus directeur Wilco de Boer. 

Lees meer: SFM Logistics presenteert haar nieuwe huisstijl

SFM Logistics behaalt ECOSTARS-audit

Vanuit haar betrokkenheid bij een schoon milieu heeft SFM Logistics zich aangemeld bij ECOSTARS. Het doel van deze erkenningsregeling voor vervoerders is om de luchtkwaliteit in Rotterdam en omgeving te verbeteren en het brandstofverbruik te helpen terugdringen. Op basis van een audit kent ECOSTARS de aangesloten leden een score toe, die aansluit bij hun prestaties op het gebied van duurzaamheid.

Met trots kunnen wij u mededelen dat SFM Logistics inmiddels de maiximale score van 5 sterren heeft behaald.

Lees meer: SFM Logistics behaalt ECOSTARS-audit

SFM Logistics behaalt IFS Logistics certificaat

SFM Logistics heeft het IFS Logistics certificaat behaald. IFS Logistics is een certificeringsstandaard voor de transportwereld en heeft primair betrekking op de (voedsel)veiligheid van zowel food- als non-food producten. Directeur Wilco de Boer is blij met de toekenning, waaraan binnen de transportwereld steeds meer waarde wordt gehecht. "Net als onze klanten hechten wij zelf ook grote waarde aan het werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Met het IFS Logistics certificaat kunnen we nu mooi naar buiten zichtbaar maken dat we voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van onder meer voedselveiligheid."

Lees meer: SFM Logistics behaalt IFS Logistics certificaat